Naminis majonezas kitaip pagal Renatą Ničajienę

 Nuotrauka: www.sezoninevirtuve.lt

Nuotrauka: www.sezoninevirtuve.lt

Artėjant Velykoms ne vienam jūsų, netoleruojančiąjam gliuteno, kirba mintis: kokios Velykos be kiaušinių?…  ir kokie kiaušiniai be MAJONEZO?!:)

Kiaušiniai yra natūraliai be gliuteno. Valgykite į sveikatą! O majonezas yra tas produktas, kuris daugeliui vis dar kelia abejonių. Taigi, jeigu perskaičius majonezo sudėtį nerandate išryškintų žodžių “kviečiai, miežiai ar rugiai”, toks yra leidžiamas netoleruojantiems gliuteno net jeigu sudėtyje yra spirito actas.

Tačiau, puikiai žinau, kad kai kurie jūsų negalite vartoti produktų turinčių spirito acto ir ieškote skanios alternatyvos. Todėl noriu su jumis pasidalinti Renatos Ničajienės nuostabiuoju “Avokadų majonezo” receptu, kurį ji rekomenduoja net tradicinei baltai mišrainei gardinti. O jeigu norite artimesnio įprastam skoniui, išbandykite kitą Renatos kūrinį “Naminis klasikinis majonezas”.

Nustebinkite save ir artimuosius nauju skoniu!