Seminaras - pusryčiai: Gliuteno netoleravimas (jau įvykęs)

Tarptautinės celiakijos dienos proga kviečiame į renginį apie gliuteno netoleravimą

  • Kaip pasikeičia gyvenimas atsisakius kviečių, miežių bei rugių? 
  • Kaip keičiasi sveikata ir gyvenimo kokybė atsisakius daugelio grūdinių produktų, kai negalite toleruoti gliuteno?

Mitybos be gliuteno ypatumai, medikų patarimai ir kulinarų receptai.

Kad pranešimų būtų smagiau klausyti, renginio metu mūsų rėmėjai vaišins skanėstais be gliuteno.

Gegužės 13 d. (penktadienį) 10:30 val. kviečiame pasikalbėti apie gliuteną, jo sukeliamus negalavimus ir begliutenę dietą.

Pranešėjai:

Kaip pasikeitė mano gyvenimas sužinojus, jog netoleruoju gliuteno. Asmeninė patirtis.
— Sertifikuota gyvenimo be gliuteno specialistė ir tinklaraščio begliuteno.lt įkūrėja

Celiakija Lietuvoje ir pasaulyje.
— Gydytojas gastroenterologas Doc. med. dr. Vaidotas Urbonas
 Nuotrauka iš lietuve.lt

Nuotrauka iš lietuve.lt


Keletas paprastų desertų, kuriuos pamėgs ir gurmanai.
— Knygos “Kepiniai be glitimo” bendraautorės Inga Krasuckienė ir Katerina Buldakova
Krasuckiene Buldakova 2.jpg

Renginį moderuos komunikacijos konsultantė, TV prodiuserė Vitalija Jankauskaitė.


Renginio data: 2016 m. gegužės 13 d. 10:30 val.

Vieta: Radisson Blu Astorija (Didžioji g. 35/2, Vilnius)

 

Bilietus platina:

 

Pagrindinis renginio rėmėjas

 
  Produktų be gliuteno gamintojas Nr. 1 Europoje

Produktų be gliuteno gamintojas Nr. 1 Europoje

 

Rėmėjai


Komunikacijos partneriai